| |
Kalendarz Akademicki 2012 |
|
Akademickie Koło Fotograficzne "Flesz" wydało autorski kalendarz uczelniany, który prezentuje wszystkie wydziały naszego Uniwersytetu. Na każdej stronie kalendarza zobaczycie modelki i modeli, których stylizacje nawiązują do poszczególnych wydziałów.
Słuchacze Radia Index będą mieli możliwość wygrać kalendarze na antenie radia w przyszłym tygodniu.
fot. Akademickie Koło Fotograficzne "Flesz":
-Marta Ułasowicz
-Wioleta Młynarczyk
-Iwona Mokrzycka
-Joanna Odziemek
| |
~kasia 2012-02-03 17:31:01 świetne zdjęcia i pomysł :)
|
| |
~berb 2012-02-03 17:46:04 dziewczyna z wydziału mechanicznego jest fajna
ciekawe czy jest wolna??
|
| |
~Zick 2012-02-03 18:58:52 nie k... wszystkie są zajęte de...u! zapomnij! |
| |
~ehehe 2012-02-03 19:17:02 berb nawet jak jest wolna to co z tego? jak jedyna kobieta z ktora rozmawiasz to kasjerka w sklepie :) |
| |
~takajedna 2012-02-03 19:27:31 Głowa - jaki kozak z wiertarą! Aaa! :D |
| |
~mma 2012-02-03 21:13:12 Ale PANI z zarządzania szasta kasą, tyle jej tam płacą??? :):D |
| |
~nikt znany 2012-02-03 21:57:00 nawet niezły, gdzie można go dostać (oprócz konkursu w Indexie)? |
| |
~Alyna 2012-02-04 12:23:45 Głowa rządzi! Wyszedł wcale przystojnie, aż prawie nie poznałam :D |
| |
~ox 2012-02-04 14:34:19 Kwiecień jest zjawiskowa! |
| |
~berb 2012-02-04 17:07:13 a no zapomniałem o pani z wydziału artystycznego
te jest ok.
|
| |
~I like UZ 2012-02-04 17:49:27 Powinno się rozdać ten kalendarz studentom. Niektórzy mogliby go przekazać rodzicom, a ci powiesiliby w miejscu pracy. Niezły sposób na promocje UZ. A kalendarz bardzo ładny, gdzie można go zdobyć? |
| |
~p.m 2012-02-04 21:26:59 Niestety, kalendarz bedzie można zdobyc tylko na antenie Radia Index. Nie jest również na sprzedaz. |
| |
~Basia 2012-02-05 13:06:57 Świetny pomysł ;) gratuluję! :) |
| |
~darek 2012-02-05 17:44:57 czy można nabyć taki kalendarz? dajcie namiary |
| |
~tequilaz 2012-02-18 16:49:50 Kalendarz jest świetny ! Szkoda,że nie ma możliwości nabycia tego cuda... |
| |
~to nie tak, ze nic sie nie podoba :), to po prostu jest beznadziejne 2012-02-18 19:59:45 albo Wy macie jakies klapki na oczach albo jestescie kompletnie nieobyci albo kompletnie bez smaku i gustu. Projekt bardzo ciekawy. Pomysl spoko, gorzej z realizacja. Mialem problemy zeby rozszyfrowac... |
| |
~to nie tak, ze nic sie nie podoba :), to po prostu jest beznadziejne 2012-02-18 19:59:45 albo Wy macie jakies klapki na oczach albo jestescie kompletnie nieobyci albo kompletnie bez smaku i gustu. Projekt bardzo ciekawy. Pomysl spoko, gorzej z realizacja. Mialem problemy zeby rozszyfrowac co jest z jakiego wydzialu patrzac tylko na zdjecia. Poza tym, to zawiewa troche wiocha.. Dziecko z gimnazjum moze takie foty strzelac przy pomocy dobrego aparatu. dziekuje. |
| |
~MaxDamage 2012-02-18 22:42:36 "Mialem problemy zeby rozszyfrowac co jest z jakiego wydzialu patrzac tylko na zdjecia."
A ja nie miałem z tym większych problemów. Może to kwestia inteligencji? ;P
|
| |
~MaxDamage 2012-02-18 22:42:36 "Mialem problemy zeby rozszyfrowac co jest z jakiego wydzialu patrzac tylko na zdjecia."
A ja nie miałem z tym większych problemów. Może to kwestia inteligencji? ;P
"Poza tym, to zawiewa troche wiocha."
Chętnie przeczytałbym jakąś rzeczową argumentację, jeąeli tylko potrafisz taką przedstawić.
|
| |
~to nie tak..... 2012-02-19 04:27:46 do maxdamage:
uwazam, ze nawet ludzie specjalnej troski powinni wylapywac co jest do czego w koncu geniusz tkwi w prostocie. Moze faktycznie mam mala inteligencje, a moze ktos z moich z... |
| |
~to nie tak..... 2012-02-19 04:27:46 do maxdamage:
uwazam, ze nawet ludzie specjalnej troski powinni wylapywac co jest do czego w koncu geniusz tkwi w prostocie. Moze faktycznie mam mala inteligencje, a moze ktos z moich znajomych i niestety nie trafi ten kalendarz do wszystkich tylko do tych z podwyzszonym IQ - genialna promocja, tylko, ze Ci z najwyzszymi IQ, maja w nosie UZ, bo szukaja najlepszych mozliwosci.
do drugiego.. argumentacje? Jak np facet z babka przyjdzie w dresie do eksluzywnej restauracji gdzie nalezy wiedziec jak sie zachowac i wygladac jakos, to cos bedzie nie tak. No ale co? Chyba ta granica smaku, ze cos "wiocha zalatuje". To sie tez przeklada na inne rzeczy, wystarczy ruszyc troche wiecej zdolnosci percepcji i postzregania niz "logiczna argumentacje". Pozdro. dziekuje. |
| |
~to nie tak.... 2012-02-19 04:47:20 nie moge sie jeszcze powstrzymac, zeby nie pokomentowac paru zdjec :D No np. dajmy na to ten mechaniczny.. Zdjecie rodem z fotka.pl, te klucze to tez jakies przemyslane mnemotechniki chyba co? Wystaja... |
| |
~to nie tak.... 2012-02-19 04:47:20 nie moge sie jeszcze powstrzymac, zeby nie pokomentowac paru zdjec :D No np. dajmy na to ten mechaniczny.. Zdjecie rodem z fotka.pl, te klucze to tez jakies przemyslane mnemotechniki chyba co? Wystajacy klucz zza glowy haha, szkoda, ze nie z tylka :)))), no tak. Pani z humanistycznego natomiast, to historia powiewa. Nie wiem czy to pokaz sukienek na bal, czy raczej subtelny usmiech wyrazajacy prosbe: "moge w koncu to zdjac?". Wydzial fizyki.. Nawet nie chce mi sie komentowac, ze ludzie tu sie malowac i stylizowac nie umieja, a tej to lewa brew chyba sie troche uciela.., ale spoko tu cos swita, ze to fizyka. E=mc^2. Dziewczynie z wydzialu matematyki wspolczuje natomiast, ze musiala ubrac takie obciachowe wdzianko. Ni to seksi ni to geek'owskie. Nie rozumiem co autor mial na mysli, ale w miare pozowane - ok. Wydzial inzynierii ladowej i srodowiska. Panie.. Co Pan bedzie wiercil? To wyglada jakby mial zrobic zielonogorska masakre wiertlem mechanicznym. Spoko koszula robola. Byle nie dopiety na ostatni guzik przy szyi.. a teraz najlepsze hahahaha.. EKONOMIA. Coz to moze wyrazac? No istny dzien swira, masz tu te zafajdane.. wygniecione.. 370 zl i odwal sie pan ode mnie. Szkoda, ze jeszcze nie przymierzyl. Prawie jakby komus mial tym w morde rzucic. Mina niezadowalajaca kur... ja pier... (wiecie o co chodzi :)))), reszta ujdzie w tloku, to tak na szybko, co byle gamon powinien dostrzec. Nie mowie o reszcie.. dziekuje |
| |
~to nie tak... 2012-02-19 04:49:45 zapomnialem dodac, ze moje komentarze nie maja na celu nikogo obrazac. za to nie sa odpowiedzialni ci, ktorzy sa na zdjeciach, ale fachowa obsluga i pomyslodawcy. dziekuje |
| |
~Muminek 2012-02-20 21:21:43 Powiem szczerze, że ten kalendarz jest bardzo przeciętny. Kiepskie pomysły i stylizacje. Pod względem techniki nie mam się do czego przyczepić, ale uważam, że realizacja trochę od niechcenia. A szkoda... |
| |
~Muminek 2012-02-20 21:21:43 Powiem szczerze, że ten kalendarz jest bardzo przeciętny. Kiepskie pomysły i stylizacje. Pod względem techniki nie mam się do czego przyczepić, ale uważam, że realizacja trochę od niechcenia. A szkoda. |
| |
~mama muninka 2012-02-21 01:05:38 pomysly nie szokuja. |
| |
~Włóczykij 2012-02-21 10:13:22 podobnie nie porywają komentarze. |
| |
~do wloczykija 2012-02-21 11:08:06 Zapros Wojewodzkiego, to Ci posunie taki komentarz, ze Ci w piety pojdzie, tylko watpie by mu sie chcialo marnowac czas na takie cos. |
| |
~kalandarze dla młodzieży 2012-02-21 13:51:02 Z ostatniej chwili...
właśnie jestem w odwiedzinach w swojej starej szkole (woj. dolnośląskie, ok. Lwówka Śląskiego, Bolesławca), patrzę na ścianę, a tam co- kalendarz Wyższej Szkoły Humanistyc... |
| |
~kalandarze dla młodzieży 2012-02-21 13:51:02 Z ostatniej chwili...
właśnie jestem w odwiedzinach w swojej starej szkole (woj. dolnośląskie, ok. Lwówka Śląskiego, Bolesławca), patrzę na ścianę, a tam co- kalendarz Wyższej Szkoły Humanistycznej we Wrocławiu, który dostarczył do szkoły jeden z jej byłych uczniów.
Słyszałam także opinie tegorocznych maturzystów,że pomysł jest świetny, i że w ten sposób promują szkołę.
Żałuję, że my nie mamy takiej możliwości.
Poprzez rozdawanie kalendarzy studentom i młodzieży szkolnej uczelnia na pewno zyskała by na rozgłosie.
Pomimo, że mieszkam na Dolnym Śląsku to studiowanie w ZG nie jest niemożliwe, a wręcz przeciwnie- być może dojazd jest droższy niż do Wrocławia, ale za to utrzymanie jest tańsze...
stąd- taka mała konkluzja- dbajmy o promocję UZ ;)
|
| |
~ox 2012-04-25 22:34:16 Kwiecień jest!!! |
Aby zobaczyć więcej komentarzy, przejdz do forum »UZetka.pl nie bierze odpowiedzialności za treść komentarzy.
UZetka.pl zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy niezgodnych z netykietą.
| |
|
|