| Miss Studentek - ostatnie kandydatki |
| Dodano: 2011-05-17 15:08:00 przez: Karol |
 |
|
 |
Trzy ostatnie kandydatki odwiedziły Akademickie Radio Index. Z Emilią Asanowicz, Aleksandrą Szczepanowską oraz Justyną Walczak rozmawialiśmy o jutrzejszej gali oraz o ich nietypowych zainteresowaniach.
 | | Fot. www.sxc.hu |
To właśnie one zdominowały drugą część naszej rozmowy. Pasją Emili jest woda, a w szczególności nurkowanie. - Od urodzenia jeździłam na obozy nurkowe, ponieważ ojciec jest płetwonurkiem. Zawsze byłam wśród nurków i w wieku siedmiu lat pierwszy raz zeszłam pod wodę - mówi studentka zarządzania.
Aleksandra Szczepanowska uwielbia adrenalinę i duże prędkości. - Jeżeli chodzi o motoryzacje, to szybka jazda samochodami i motorami – zdradza Aleksandra. - 200 km/h i więcej – mówi o swoich ulubionych prędkościach studentka germanistyki.
Zainteresowania Justyny Walczak nie są tak groźne, co nie znaczy, że mniej emocjonujące. Studentka socjologii chciałaby zostać dziennikarką radiową. Dlaczego akurat radio? - Myślę, że dziennikarstwo radiowe to jest to, co najbardziej mniej interesuje, ze względu na muzykę. Słucham jej codziennie, nie potrafiłabym bez niej żyć. Nie studiuję dziennikarstwa, ale mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone.
Całość rozmowy z dziewczynami jeszcze dzisiaj znajdziecie poniżej. Dodajmy, że już jutro odbędzie się wielka gala Miss Studentek 2011. Jak się na nią dostać? Tego dowiecie się zaglądając na stronę www.miss.uzetka.pl.
|
| |
Autor: Karol Tokarczyk
|
Posłuchaj:
Miss Studentek - Emilia Asanowicz, Aleksandra Szczepanowska, Justyna Walczak
|
| |
|
| |
~jola 2011-12-11 10:33:40 czego ta pyza emilka tam szuka?????? :0 |
| |
~koneser 2011-12-12 21:10:58 niezbyt przypadają mi do gustu że tak powiem |
| |
~??? 2012-01-09 21:28:59 dlaczego komentarze na temat puszczalskiej Asanowicz są usuwane?! |
| |
~redakcja 2012-01-09 21:33:47 nie zgadzamy się na oczernianie osób anonimowo. Prosimy o nie umieszczanie wpisów mogących być podstawą do ścigania przez sąd lub prokuraturę.
Dziękujemy |
| |
~ZONA 2012-01-09 21:39:51 Ja chętnie się przedstawię jestem żoną! Panna Emilia puszczała się z moim mężem, mam na to zebrane dowody i Sąd mi nie straszny, nie pada z mojej strony ani jedno oszczerstwo. |
| |
~redakcja 2012-01-09 21:47:42 Przykro nam za zaistniałą sytuację, ale to nie upoważnia Panią do zniesławiania publicznie osoby, która nie jest osobą publiczną. Forum uzetka.pl nie służy i nie będzie służyło do oczerniania ludzi be... |
| |
~redakcja 2012-01-09 21:47:42 Przykro nam za zaistniałą sytuację, ale to nie upoważnia Panią do zniesławiania publicznie osoby, która nie jest osobą publiczną. Forum uzetka.pl nie służy i nie będzie służyło do oczerniania ludzi bez względu na sytuację i kontekst. Bardzo proszę swoje pretensję załatwiać poza naszym portalem.
Proszę o wyrozumiałość, nie chcemy być narzędziem w wątpliwych prawnie działaniach użytkowników naszego portalu.
Dziękujemy |
| |
~ZONA 2012-01-09 22:02:00 Ja się nie udzielam na forum uzetka.pl , jedynie komentuję wywiad udzielony przez kandydatki Miss w Akademickim Radio Index, który sami tutaj zamieściliście.. Żyjemy w XXI wieku i należy się liczyć z ... |
| |
~ZONA 2012-01-09 22:02:00 Ja się nie udzielam na forum uzetka.pl , jedynie komentuję wywiad udzielony przez kandydatki Miss w Akademickim Radio Index, który sami tutaj zamieściliście.. Żyjemy w XXI wieku i należy się liczyć z tym, że wszelkie treści zamieszczane w internecie są dostępne dla "wszystkich" a panująca wolność słowa zezwala mi na umieszczanie prywatnych opini.... |
| |
~redakcja 2012-01-09 22:06:29 Wypowiedź pochodzi z maja 2011.
Wolność słowa tak ale w ramach wzajemnego poszanowania i prawa obowiązującego w Polsce.
Pozdrawiam |
| |
~ZONA 2012-01-09 22:12:38 "Wolność słowa tak ale w ramach wzajemnego poszanowania" ubawiłam się niezmiernie ;))
również pozdrawiam i dziękuję za wprowadzenie mnie w doskonały nastrój ;) |
| |
~redakcja 2012-01-09 22:23:14 pomimo sytuacji cieszymy się że mogliśmy sprawić uśmiech.
Pozdrawiamy i dziękujemy. |
| |
~do ZONA 2012-01-09 22:47:04 kiepski gust ma twój mąż, ja bym nawet Emilii kijem nie tknął :P |
| |
~ZONA 2012-01-10 09:02:47 ponoć o gustach się nie dyskutuje ale skłamałabym twierdząc, że wybór męża nie wprawił mnie w osłupienie...;)) cóż życie ps. szczerze dodam, że i mąż wyglądem Brada Pitta nie przypomina.. |
| |
~2do ZONA 2012-01-10 11:24:53 1 raz slysze o tym. nie wiem czy to pomaga Ci rozslawianie swoich prywatnych spraw na forum. przeciez to wstyd, a zeby jeszcze robic wokol tego wieksze halo i zainteresowanie? ale jak ktos lubi wspomi... |
| |
~2do ZONA 2012-01-10 11:24:53 1 raz slysze o tym. nie wiem czy to pomaga Ci rozslawianie swoich prywatnych spraw na forum. przeciez to wstyd, a zeby jeszcze robic wokol tego wieksze halo i zainteresowanie? ale jak ktos lubi wspominac wszystkie rzeczy to w sumie..
pozdrawiam i zycze szczescia |
| |
~2do ZONA do do ZONA 2012-01-10 11:30:34 zwykle potrzeba czegos wiecej niz ladny wyglad. Co Ci po takiej, ze jest super ladna jak nie potrafi dobrze "uszczesliwic" :P |
| |
~Casander 2012-01-10 12:03:40 ZONA trzymaj się! |
| |
~ZONA 2012-01-11 14:07:16 stwierdzenie o wstydzie wyraźnie trąca dulszczyzną...chyba ktoś opuścił lekcję j. polskiego, inaczej wiedziałby, że obłuda, stwarzanie fałszywych pozorów przyzwoitości,zakłamanie i pranie brudów we wł... |
| |
~ZONA 2012-01-11 14:07:16 stwierdzenie o wstydzie wyraźnie trąca dulszczyzną...chyba ktoś opuścił lekcję j. polskiego, inaczej wiedziałby, że obłuda, stwarzanie fałszywych pozorów przyzwoitości,zakłamanie i pranie brudów we własnych kątach jest postawą zdecydowanie negatywną. Zapewniam, że nie mam powodu do wstydu, prowadzę bardzo uczciwe życie w przeciwieństwie do innych........ ps. Casander dziękuję za wsparcie-trzymam się świetnie ;)) |
| |
~kk 2012-01-15 12:51:53 A cóż tak Emilki broni redakcja,przyjechała młoda,głupia do miasta i d*** karierę chce zrobić? takim trzeba szybko skrzydła podcinać a nie jeszcze ich bronic,sama sobie na taka opinie zapracowała,a ty... |
| |
~kk 2012-01-15 12:51:53 A cóż tak Emilki broni redakcja,przyjechała młoda,głupia do miasta i d*** karierę chce zrobić? takim trzeba szybko skrzydła podcinać a nie jeszcze ich bronic,sama sobie na taka opinie zapracowała,a ty żono trzymaj się i głowa do góry,takie nasienie niszczy się w zarodku i tylko współczuć biednemu temu który z nią jest ,mieć dziewczynę która rogi przyprawia...zawsze pisze się tylko o facetach w końcu ktoś powiedział jakie są dziewczyny,a bywają bardziej bez względne niż mężczyźni a i do celu dążą z premedytacją,tym razem nóżka się powinęła szkoda tylko że jak zwykle ktoś próbuje zbudować szczęście na innym nieszczęściu,sorry ale jak takie dziewczyny promujecie na miss no to żenada! |
| |
~student-czytelnik-adwokat 2012-01-15 15:07:21 @kk A ty to sędzia z wykształceniem prawniczym, że narzucasz swoje sądy. Żeby móc wygłaszać sądy to na wykształcenie prawnicze ciężko się pracuje a nie jest pierwszym lepszym, który zamieszcza oczerni... |
| |
~student-czytelnik-adwokat 2012-01-15 15:07:21 @kk A ty to sędzia z wykształceniem prawniczym, że narzucasz swoje sądy. Żeby móc wygłaszać sądy to na wykształcenie prawnicze ciężko się pracuje a nie jest pierwszym lepszym, który zamieszcza oczerniające wpisy. Bardzo dobrze, że redakcja reaguje. Twoje opinie mogą być: 1. bezpodstawne i nieprawdziwe, 2.subiektywne.
Moja subiektywna opinia jest taka, że starsi panowie-mężowie, bardzo się kleją do młodych, ładnych studentek. Młodość ma swoje prawa, to czasami głupota i słabość, a taki stary mężuś powinnien mieć rozsądek i odpowiedzialność za swoje czyny. Jeżeli tak nie jest to o mężczyźnie tak samo świadczy jak i o kobiecie. A kto wie, czy wogóle się przyznał, że ma żone? |
| |
~kk 2012-01-15 15:18:46 @student.nie będę z tobą polemizować, kiedyś sama byłam w takiej sytuacji i do dziś żałuje że nie obsmarowałam tamtej dziewczyny,uważam że to co robi żona ,która twierdzi że" ma dowody "ma t... |
| |
~kk 2012-01-15 15:18:46 @student.nie będę z tobą polemizować, kiedyś sama byłam w takiej sytuacji i do dziś żałuje że nie obsmarowałam tamtej dziewczyny,uważam że to co robi żona ,która twierdzi że" ma dowody "ma to sens,a każdy ma prawo do swojej opinii,ja właśnie taką mam i to już nawet nie chodzi o tą kobietę ale o każdą która tak postępuje.Takie mam zdanie i będę bronić żony! |
| |
~student-czytelnik-adwokat 2012-01-15 16:06:47 Mimo wszystko jestem przeciwna wpisom o takiej treści, mogącym oczernić osobe prywatną, tym bardziej, że są niezgodne z prawem. Takie sprawy załatwia się albo w inny sposób, albo w innym miejscu. A ta... |
| |
~student-czytelnik-adwokat 2012-01-15 16:06:47 Mimo wszystko jestem przeciwna wpisom o takiej treści, mogącym oczernić osobe prywatną, tym bardziej, że są niezgodne z prawem. Takie sprawy załatwia się albo w inny sposób, albo w innym miejscu. A takie działania to dla mnie prymitywna zemsta, która potęguje krzywde. Dobrze, że redakcja Uzetki reaguje bo niedługo Uzetka zamieni się w SuperExpres a nie taka jej misja. Uniwersytet Zielonogórski szanuje m.in za to, że zawsze w sposób rozsądny, obiektywny, zgodny z prawem i regulaminem podchodził do swoich studentów, chroniąc przed podłością tego świata i tworząc w ten sposób niesamowitą atmosfere życia akademickiego.
|
| |
~rozmowy w toku 2012-01-15 21:47:39 Truuuuuuudne spraaaaawy... |
| |
~do @kk 2012-01-17 23:09:05 popieram w 100%! Popieram też żonę, która ma siłę i chęci aby zrobić takiej pannie koło pióra w jej środowisku, w zamian za zniszczone życie. To tylko tyle, za aż tyle. |
| |
~ZONA 2012-01-30 12:11:08 do ~student-czytelnik-adwokat' nikt tu nie narzuca swoich sądów, jedynie wydaje opinie-a do tego na szczęście wykształcenia prawniczego jak na razie nie potrzeba..widzę, że według Ciebie na tym świeci... |
| |
~ZONA 2012-01-30 12:11:08 do ~student-czytelnik-adwokat' nikt tu nie narzuca swoich sądów, jedynie wydaje opinie-a do tego na szczęście wykształcenia prawniczego jak na razie nie potrzeba..widzę, że według Ciebie na tym świecie są równi i równiejsi...może to by było zabawne, gdyby tak w życiu skazywali za wykroczenia wyłącznie starszych, bo Twoim zdaniem bardziej rozsądnych i odpowiedzialnych ale póki co wszystkie osoby pełnoletnie traktowane są jednakowo (czy stan cywilny świadczy o wieku ? nigdzie nie wspominałam o wieku męża…)
Już małe dzieci w mniejszym lub większym stopniu potrafią odróżniać dobro od zła, więc tak sobie myślę, że od młodych „studentek” tym bardziej trzeba tego wymagać. Tymczasem muszę się wstydzić przez takie panny za to, że jestem kobietą….
Co do Twojego stwierdzenia o ochronie UZ przed podłościami tego świata, uważam że to wspaniała zachęta dla wszystkich ludzi aby dołączyć do Waszego grona studenckiego -w końcu nauki nigdy za wiele ;) jeśli ochrona przed podłościami świata jest gwarantowana- to i ja od października zaczynam na nowo swoje życie akademickie ;)
PS. Czytając innych, aż serce się raduje, że są wśród Nas jeszcze osoby z silnym i zdrowym kręgosłupem moralnym –dla Nich „moje uszanowanie”.
|
Aby zobaczyć więcej komentarzy, przejdz do forum »
UZetka.pl nie bierze odpowiedzialności za treść komentarzy. UZetka.pl zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy niezgodnych z netykietą.
|
| |
|
|