| |
Miss Studentek - ostatnie kandydatki |
|
rozwiń wszystkie »
Przeczytaj artykuł: Miss Studentek - ostatnie kandydatkiStrona: 1 - 20 ( 23), : 1 2 ... z 2 » | |
~jola 2011-12-11 10:33:40 czego ta pyza emilka tam szuka?????? :0 |
| |
~koneser 2011-12-12 21:10:58 niezbyt przypadają mi do gustu że tak powiem |
| |
~??? 2012-01-09 21:28:59 dlaczego komentarze na temat puszczalskiej Asanowicz są usuwane?! |
| |
~redakcja 2012-01-09 21:33:47 nie zgadzamy się na oczernianie osób anonimowo. Prosimy o nie umieszczanie wpisów mogących być podstawą do ścigania przez sąd lub prokuraturę.
Dziękujemy |
| |
~ZONA 2012-01-09 21:39:51 Ja chętnie się przedstawię jestem żoną! Panna Emilia puszczała się z moim mężem, mam na to zebrane dowody i Sąd mi nie straszny, nie pada z mojej strony ani jedno oszczerstwo. |
| |
~redakcja 2012-01-09 21:47:42 Przykro nam za zaistniałą sytuację, ale to nie upoważnia Panią do zniesławiania publicznie osoby, która nie jest osobą publiczną. Forum uzetka.pl nie służy i nie będzie służyło do oczerniania ludzi be... |
| |
~redakcja 2012-01-09 21:47:42 Przykro nam za zaistniałą sytuację, ale to nie upoważnia Panią do zniesławiania publicznie osoby, która nie jest osobą publiczną. Forum uzetka.pl nie służy i nie będzie służyło do oczerniania ludzi bez względu na sytuację i kontekst. Bardzo proszę swoje pretensję załatwiać poza naszym portalem.
Proszę o wyrozumiałość, nie chcemy być narzędziem w wątpliwych prawnie działaniach użytkowników naszego portalu.
Dziękujemy |
| |
~ZONA 2012-01-09 22:02:00 Ja się nie udzielam na forum uzetka.pl , jedynie komentuję wywiad udzielony przez kandydatki Miss w Akademickim Radio Index, który sami tutaj zamieściliście.. Żyjemy w XXI wieku i należy się liczyć z ... |
| |
~ZONA 2012-01-09 22:02:00 Ja się nie udzielam na forum uzetka.pl , jedynie komentuję wywiad udzielony przez kandydatki Miss w Akademickim Radio Index, który sami tutaj zamieściliście.. Żyjemy w XXI wieku i należy się liczyć z tym, że wszelkie treści zamieszczane w internecie są dostępne dla "wszystkich" a panująca wolność słowa zezwala mi na umieszczanie prywatnych opini.... |
| |
~redakcja 2012-01-09 22:06:29 Wypowiedź pochodzi z maja 2011.
Wolność słowa tak ale w ramach wzajemnego poszanowania i prawa obowiązującego w Polsce.
Pozdrawiam |
| |
~ZONA 2012-01-09 22:12:38 "Wolność słowa tak ale w ramach wzajemnego poszanowania" ubawiłam się niezmiernie ;))
również pozdrawiam i dziękuję za wprowadzenie mnie w doskonały nastrój ;) |
| |
~redakcja 2012-01-09 22:23:14 pomimo sytuacji cieszymy się że mogliśmy sprawić uśmiech.
Pozdrawiamy i dziękujemy. |
| |
~do ZONA 2012-01-09 22:47:04 kiepski gust ma twój mąż, ja bym nawet Emilii kijem nie tknął :P |
| |
~ZONA 2012-01-10 09:02:47 ponoć o gustach się nie dyskutuje ale skłamałabym twierdząc, że wybór męża nie wprawił mnie w osłupienie...;)) cóż życie ps. szczerze dodam, że i mąż wyglądem Brada Pitta nie przypomina.. |
| |
~2do ZONA 2012-01-10 11:24:53 1 raz slysze o tym. nie wiem czy to pomaga Ci rozslawianie swoich prywatnych spraw na forum. przeciez to wstyd, a zeby jeszcze robic wokol tego wieksze halo i zainteresowanie? ale jak ktos lubi wspomi... |
| |
~2do ZONA 2012-01-10 11:24:53 1 raz slysze o tym. nie wiem czy to pomaga Ci rozslawianie swoich prywatnych spraw na forum. przeciez to wstyd, a zeby jeszcze robic wokol tego wieksze halo i zainteresowanie? ale jak ktos lubi wspominac wszystkie rzeczy to w sumie..
pozdrawiam i zycze szczescia |
| |
~2do ZONA do do ZONA 2012-01-10 11:30:34 zwykle potrzeba czegos wiecej niz ladny wyglad. Co Ci po takiej, ze jest super ladna jak nie potrafi dobrze "uszczesliwic" :P |
| |
~Casander 2012-01-10 12:03:40 ZONA trzymaj się! |
| |
~ZONA 2012-01-11 14:07:16 stwierdzenie o wstydzie wyraźnie trąca dulszczyzną...chyba ktoś opuścił lekcję j. polskiego, inaczej wiedziałby, że obłuda, stwarzanie fałszywych pozorów przyzwoitości,zakłamanie i pranie brudów we wł... |
| |
~ZONA 2012-01-11 14:07:16 stwierdzenie o wstydzie wyraźnie trąca dulszczyzną...chyba ktoś opuścił lekcję j. polskiego, inaczej wiedziałby, że obłuda, stwarzanie fałszywych pozorów przyzwoitości,zakłamanie i pranie brudów we własnych kątach jest postawą zdecydowanie negatywną. Zapewniam, że nie mam powodu do wstydu, prowadzę bardzo uczciwe życie w przeciwieństwie do innych........ ps. Casander dziękuję za wsparcie-trzymam się świetnie ;)) |
| |
~kk 2012-01-15 12:51:53 A cóż tak Emilki broni redakcja,przyjechała młoda,głupia do miasta i d*** karierę chce zrobić? takim trzeba szybko skrzydła podcinać a nie jeszcze ich bronic,sama sobie na taka opinie zapracowała,a ty... |
| |
~kk 2012-01-15 12:51:53 A cóż tak Emilki broni redakcja,przyjechała młoda,głupia do miasta i d*** karierę chce zrobić? takim trzeba szybko skrzydła podcinać a nie jeszcze ich bronic,sama sobie na taka opinie zapracowała,a ty żono trzymaj się i głowa do góry,takie nasienie niszczy się w zarodku i tylko współczuć biednemu temu który z nią jest ,mieć dziewczynę która rogi przyprawia...zawsze pisze się tylko o facetach w końcu ktoś powiedział jakie są dziewczyny,a bywają bardziej bez względne niż mężczyźni a i do celu dążą z premedytacją,tym razem nóżka się powinęła szkoda tylko że jak zwykle ktoś próbuje zbudować szczęście na innym nieszczęściu,sorry ale jak takie dziewczyny promujecie na miss no to żenada! |
| |
~student-czytelnik-adwokat 2012-01-15 15:07:21 @kk A ty to sędzia z wykształceniem prawniczym, że narzucasz swoje sądy. Żeby móc wygłaszać sądy to na wykształcenie prawnicze ciężko się pracuje a nie jest pierwszym lepszym, który zamieszcza oczerni... |
| |
~student-czytelnik-adwokat 2012-01-15 15:07:21 @kk A ty to sędzia z wykształceniem prawniczym, że narzucasz swoje sądy. Żeby móc wygłaszać sądy to na wykształcenie prawnicze ciężko się pracuje a nie jest pierwszym lepszym, który zamieszcza oczerniające wpisy. Bardzo dobrze, że redakcja reaguje. Twoje opinie mogą być: 1. bezpodstawne i nieprawdziwe, 2.subiektywne.
Moja subiektywna opinia jest taka, że starsi panowie-mężowie, bardzo się kleją do młodych, ładnych studentek. Młodość ma swoje prawa, to czasami głupota i słabość, a taki stary mężuś powinnien mieć rozsądek i odpowiedzialność za swoje czyny. Jeżeli tak nie jest to o mężczyźnie tak samo świadczy jak i o kobiecie. A kto wie, czy wogóle się przyznał, że ma żone? |
| |
~kk 2012-01-15 15:18:46 @student.nie będę z tobą polemizować, kiedyś sama byłam w takiej sytuacji i do dziś żałuje że nie obsmarowałam tamtej dziewczyny,uważam że to co robi żona ,która twierdzi że" ma dowody "ma t... |
| |
~kk 2012-01-15 15:18:46 @student.nie będę z tobą polemizować, kiedyś sama byłam w takiej sytuacji i do dziś żałuje że nie obsmarowałam tamtej dziewczyny,uważam że to co robi żona ,która twierdzi że" ma dowody "ma to sens,a każdy ma prawo do swojej opinii,ja właśnie taką mam i to już nawet nie chodzi o tą kobietę ale o każdą która tak postępuje.Takie mam zdanie i będę bronić żony! |
| |
~student-czytelnik-adwokat 2012-01-15 16:06:47 Mimo wszystko jestem przeciwna wpisom o takiej treści, mogącym oczernić osobe prywatną, tym bardziej, że są niezgodne z prawem. Takie sprawy załatwia się albo w inny sposób, albo w innym miejscu. A ta... |
| |
~student-czytelnik-adwokat 2012-01-15 16:06:47 Mimo wszystko jestem przeciwna wpisom o takiej treści, mogącym oczernić osobe prywatną, tym bardziej, że są niezgodne z prawem. Takie sprawy załatwia się albo w inny sposób, albo w innym miejscu. A takie działania to dla mnie prymitywna zemsta, która potęguje krzywde. Dobrze, że redakcja Uzetki reaguje bo niedługo Uzetka zamieni się w SuperExpres a nie taka jej misja. Uniwersytet Zielonogórski szanuje m.in za to, że zawsze w sposób rozsądny, obiektywny, zgodny z prawem i regulaminem podchodził do swoich studentów, chroniąc przed podłością tego świata i tworząc w ten sposób niesamowitą atmosfere życia akademickiego.
|
Strona: 1 - 20 ( 23), : 1 2 ... z 2 » UZetka.pl nie bierze odpowiedzialności za treść komentarzy. UZetka.pl zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy niezgodnych z netykietą.
| |
|
|