| |
Rekordowe budownictwo na UZ! |
|
rozwiń wszystkie »
Przeczytaj artykuł: Rekordowe budownictwo na UZ!Strona: 1 - 8 ( 8), : 1 ... z 1 | |
~Casander 2011-09-27 13:45:54 Pewnie, jakby uczelnia mogła, to przyjęłaby nawet dwa razy tylu studentów budownictwa. Niż demograficzny.
Za 5 lat ze studentami po modnym budownictwie będzie podobnie jak dziś z ludźmi po zar... |
| |
~Casander 2011-09-27 13:45:54 Pewnie, jakby uczelnia mogła, to przyjęłaby nawet dwa razy tylu studentów budownictwa. Niż demograficzny.
Za 5 lat ze studentami po modnym budownictwie będzie podobnie jak dziś z ludźmi po zarządzaniu, politologii, pedagogice i podobnych. Bezrobocie. Przesyt rynku pracy. |
| |
~qba 2011-09-27 14:18:44 Nikt Ci nie mowi, ze masz siedziec w PL po budownictwie. Uwierz mi, jest praca i dlugo dlugo bedzie :) |
| |
~Pabian 2011-09-27 14:50:03 Tja, rekorodowe budownictwo, skoro przyjmują jak leci, wiem bo sam jestem na budownictwie na 3 roku. Mam na rok 3 osoby, który miał amnestie z matematyki. żenua |
| |
~hipis 2011-09-27 19:42:06 biorą 247
a zostanie z 70
resztę wykoszą
|
| |
~Student PWR 2012-01-22 15:11:10 Jak ja slysze jak sie studiuje na UZ budownictwo to dla mnie śmiech... Mam znajmoych na tym kierunku na UZ i jak porownuje to co oni mowia z tym jak jest na PWR to nie wierze... Właśnie przez takie uc... |
| |
~Student PWR 2012-01-22 15:11:10 Jak ja slysze jak sie studiuje na UZ budownictwo to dla mnie śmiech... Mam znajmoych na tym kierunku na UZ i jak porownuje to co oni mowia z tym jak jest na PWR to nie wierze... Właśnie przez takie uczelnie rynek pracy jest zapychany. Papiery za darmo i tyle. I po co tak robic? |
| |
~student pwr 2012-01-22 16:18:01 jak ja slysze, ze ktos z pwr sie wypowiada, to tez dla mnie smiech na sali. Studiowalem na PWR i uwazam, ze jest ono przereklamowane a ludzie stamtad w wiekszosci maja manie wielkosci - debile dowarto... |
| |
~student pwr 2012-01-22 16:18:01 jak ja slysze, ze ktos z pwr sie wypowiada, to tez dla mnie smiech na sali. Studiowalem na PWR i uwazam, ze jest ono przereklamowane a ludzie stamtad w wiekszosci maja manie wielkosci - debile dowartosciujacy sie porownywaniem rankingow albo nawet poziomem trudnosci. UZ to faktycznie nie jest gorna półka, ale to chyba kazdy wie. jakies kompleksy masz z tym zwiazane? Rynek pracy nie zalezy tylko od tego na jakiej uczelni studiujesz, ale tez od innych predyspozycji. Wiekszosc rzeczy, ktore sie uczysz czy na pwr czy na uz i tak Ci sie nie przyda w pracy. To bardziej hartowanie charakteru.. ale najbardziej beznadziejne w tym co piszesz jest to, ze probujesz narobic kompleksow ludziom z mniej prestizowych uczelni. Zachowaj te swoje gadki i idiotyczne poglady dla siebie, a jak skonczysz ten PWR i bedziesz bardzo dobrze zarabiac, to za te pieniadze wykup jak najwieksza reklame jaki jestes zajebisty, zeby jeszcze wiecej osob moglo to uslyszec nie tylko z UZ. Czekamy i pozdrawiamy |
| |
~Perun 2012-01-22 18:10:00 @Student PWR- Kierunek budownictwo, zarówno na UZ jak I PWr ma ocenę pozytywną wg PKA, tak więc teoretycznie jest na tym samym poziomie. Jest to do sprawdzenia na stronie PKA, w zakładce prace i oceni... |
| |
~Perun 2012-01-22 18:10:00 @Student PWR- Kierunek budownictwo, zarówno na UZ jak I PWr ma ocenę pozytywną wg PKA, tak więc teoretycznie jest na tym samym poziomie. Jest to do sprawdzenia na stronie PKA, w zakładce prace i ocenione kierunki. W praktyce nie wiem jak to wygląda, bo nie znam żadnej osoby z budownictwa z PWr, ale mam kilku znajomych z akademika, studentów budownictwa i trochę jednak muszą posiedzieć przy biurku;P Wcale więc nie uważam, żeby na UZ był niższy poziom. Jeśli uważasz inaczej, to może podasz jakiś konkretny przykład? Bo ja również mogę napisać, że znam osoby z budownictwa z UZ i jak słyszę o budownictwie na PWr to śmiech bierze... Czysta demagogia, nie?;P |
| |
~Mateo 2012-01-22 18:14:54 Ta praca jest i będzie... Owszem będzie dopóki będą dotacje z Unii. Gdy takowych nie będzie to owszem praca dalej jakaś będzie ale raczej nie za dużo więc nie popadajcie w jakiś hura optymizm ;] |
Strona: 1 - 8 ( 8), : 1 ... z 1 UZetka.pl nie bierze odpowiedzialności za treść komentarzy. UZetka.pl zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy niezgodnych z netykietą.
| |
|
|